Scootmobiel aanhanger

aanhanger voor scootmobiel | Astorc scootwagen | Scootmobiel Plezier

Scootmobiel aanhanger

Scootmobiel aanhanger

Merk
Type
Prijs

 

:
:
:

 

Astorc
scootmobiel aanhanger
vanaf € 1662,–

Uitverkocht! Nieuw type in ontwikkeling.


Beschrijving

De demontabele scootmobiel wagen.

Moet uw scootmobiel geheel gedemonteerd worden wanneer u deze wilt vervoeren? Bent u afhankelijk van familie of vrienden wanneer u met uw scootmobiel op reis wilt? Bent u genoodzaakt om gebruik te maken van vervoer-op-maat om u en uw scootmobiel te vervoeren? Bent u dit zat en wilt u zelf bepalen wanneer u er met uw scootmobiel op uit trekt? Dan is de Scootwagen van Astorc de oplossing voor u! Met de Scootwagen kunt u nu zelf uw scootmobiel eenvoudig en in zijn geheel vervoeren.

De Scootwagen is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van uw scootmobiel. Door het gepatenteerde ontwerp kan de Scootwagen geheel worden gedemonteerd. Dus wanneer u de Scootwagen even niet gebruikt hoeft u deze niet aan de straat te laten staan of op te bergen in een kostbare stallingsruimte. Door zijn compacte formaat kunt u de Scootwagen na demontage eenvoudig opbergen, bijvoorbeeld in een kast, onder het bed of zelfs in de kofferbak van uw auto.

 


Eigenschappen


De Scootwagen past achter elk model personenauto mits deze voorzien is van een trekhaak. Omdat de Scootwagen valt in de categorie van lichte aanhangwagens met een toegestane maximum massa beneden 750 kg, hoeft u niet over een speciaal rijbewijs te beschikken om de Scootwagen te mogen voorttrekken. Ook hoeft u geen apart kenteken voor de Scootwagen aan te vragen, of periodiek een APK-keuring te laten verrichten

Scootwagen

De Scootwagen heeft een vrije hoogte van circa 30 cm. Deze geringe hoogte maakt het eenvoudig om uw scootmobiel op de Scootwagen te rijden. Zelfs een defecte scootmobiel kan met een kleine inspanning op de Scootwagen worden geduwd.

Het lage zwaartepunt, de brede wielbasis en de rubber-geveerde torsie as zorgen er voor dat de Scootwagen een bijzonder stabiele wegligging heeft. De stalen onderdelen van de Scootwagen zijn verzinkt voor een langdurige en duurzame bescherming tegen de invloeden van het weer. Het zwaarste onderdeel van de Scootwagen weegt slechtst 9 kg. De Scootwagen kan binnen enkele minuten geheel worden gedemonteerd, en dat zonder enige hulp of gereedschap.

De Scootwagen is gepatenteerd en wordt in Nederland geproduceerd. Hierdoor kan de Scootwagen snel worden geleverd.

 

Fietsendrager

Met het behulp van de fietsdrager welke speciaal is ontwikkeld voor de Scootwagen kunt u voortaan ook een fiets met een maximale gewicht van 45 kg op de Scootwagen mee vervoeren.

Het is ook mogelijk om een elektrische fiets met de scootmobiel op uw demontabele aanhangwagen mee te nemen. De drager komt niet op de trekhaak (kogel) maar aan de aanhangwagen.

Astorc

Vertical Parking System

Enige aanhangwagen in de wereld welke ook VERTICAAL aan uw TREKHAAK geparkeerd kan worden

Met de VPS kunt u de Scootwagen in  zijn geheel in een half meter plek  parkeren.

De  staander (VPS), welke ook  in uw bagageruimte van uw auto past, kan aan de gemonteerde Scootwagen bevestigd worden. Door de 4 verrijdbare zwenk wielen van de VPS is de aanhangwagen nu  verticaal makkelijk te verplaatsen. Nu kunt U ook de aanhangwagen in zijn geheel in uw tuin of berging verplaatsen.

Door middel van de inschuifbare koppeling kunt u ook  de staander  aan de trekhaak van uw auto bevestigen. Hierdoor is de aanhangwagen samen met uw auto op 1 parkeerplek geparkeerd. Op deze koppeling kan de antidiefstalslot toegepast worden.

Met de VPS heeft u voor de gemonteerde aanhangwagen maar half meter aan stalling ruimte nodig.

Afmetingen

Gewicht: 51 kg
Max. lengte: 200 cm
Max. breedte: 132 cm
Max. draagvermogen: 200 kg
Langste onderdeel: 100 cm
Losse onderdelen: 7 stuks
Zwaarste onderdeel: 9 kg

 

 

{backbutton}


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *