Klantenservice

Onze klantenservice helpt u graag als u nog vragen heeft over een product van Scootmobiel Plezier. Of het nu gaat om een storing of reparatie, tips omtrent het gebruik of levertijd van uw bestelling, neem gerust contact met ons op.

Telefoonnummer: 0184-654927 (ma, di, do en vr 9.30 – 16.30u, za 09.30 – 14.30u)

Email: info@scootmobielplezier.nl

Verkeerd of defect product ontvangen?

We doen ons best om uw bestelling zorgvuldig af te handelen en te leveren. Ondanks dat kan er natuurlijk iets mis gaan. Neem dan direct contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 0184-654927 of per email info@scootmobielplezier.nl. We bespreken dan samen met u hoe we het oplossen.

Retourrecht

U heeft het recht uw bestelling (indien ongebruikt) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren of te ruilen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@scootmobielplezier.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

In de volgende situaties kunnen wij u niet het volledige orderbedrag terugstorten:

  • Indien het product beschadigd, gebruikt of incompleet is
  • Indien de originele verpakking ontbreekt
  • AGM, Gel of Lithium accu’s (ruilen eventueel na telefonisch overleg; bel ons op 0184-654927)
  • Op maat gemaakte producten
  • In opdracht bestelde scootmobielen en andere hulpmiddelen