Magazijnopruiming!

Het is winter, en dus Scootmobiel Plezier ruimt op. Eens per jaar maken wij ruimte in de showroom en bieden wij showroommodellen en occasions aan voor speciale prijzen. Met behoud van onze service en garantie. Bekijk nu ons assortiment in de najaarsactie en bekijk ook ons assortiment accessoires. Wij bieden warmte- en regenkleding om ook tijdens de koudere dagen er warm bij te zitten in de rolstoel en scootmobiel.

Bel ons voor de actuele voorraad op 0184-654927 en voor het maken van een proefrit. Uiteraard bent u van maandag t/m zaterdag (woensdag gesloten) welkom in onze showroom aan de Transportweg 7 in Giessenburg.

Gebruikte scootmobiel kopen

De gebruikte scootmobielen die wij aanbieden zijn doorgaans scootmobielen waarvan wij de geschiedenis kennen.

Voordat een gebruikte scootmobiel door ons aangeboden wordt, wordt de scootmobiel grondig geinspecteerd. Onderdelen die niet meer voldoen, worden vervangen. Alleen scootmobielen in goede of zeer goede staat, worden door ons als ‘gebruikte’ scootmobiel aangeboden. Wij leveren geen scootmobielen waar wij geen vertrouwen meer in hebben.

In totaal hebben wij meer dan 20 gebruikte scootmobielen in onze showroom in Giessenburg staan, in alle prijsklassen en maten. Zoekt u iets wat er niet tussenstaat, bel gerust met één van onze verkopers. Zij kunnen u direct vertellen welke mogelijkheden wij hebben. Telefoon: 0184-654927

Heeft u een vraag of zoekt u een bepaalde scootmobiel?

3 + 0 = ?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.