Opvouwbare scootmobiel

U vindt op onze website en in de showroom een groot aanbod van verschillende opvouwbare scootmobielen. Elk van deze opvouwbare scootmobielen heeft unieke eigenschappen. Uiteraard is er de keus tussen een 3 of 4 wiel demontabele scootmobiel. Maar wist u ook dat er opvouwbare scootmobielen zijn met vering en/of luchtbanden voor extra rij-comfort? Ook hebben wij oplossingen voor grote/zware mensen. Wilt u een grote actieradius met de scootmobiel dan monteren wij in onze werkplaats grotere accu’s voor meer kilometers. Per scootmobiel fabrikant kan de bediening anders zijn net als mogelijke extra opties. Om deze reden kiezen wij er voor om verschillende merken te voeren. Wij zijn erkend dealer van Life & Mobility, Sterling, Invacare, Excel, Pride, Travelux, Skyline Mobility en Drive.
Onze medewerkers helpen u met het maken van de juiste keus zodat de scootmobiel een écht hulpmiddel voor u is. Heeft u een bijzondere aanpassing nodig dan realiseren wij dit samen met één van onze monteurs.
Wilt u de opvouwbare scootmobiel aanschaffen van achter de computer maar heeft u toch nog een vraag dan belt u met 0184-654927 voor een direct antwoord of u vult ons contact formulier onderaan de pagina in. U krijgt dan antwoord via de mail.

Heeft u een vraag?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.