Accu’s scootmobiel kopen in Tilburg

Op elk gewenst moment uw scootmobiel gebruiken? Accu’s kopen in Tilburg biedt u de mogelijkheid om op elk moment een geschikte batterij in uw scootmobiel te plaatsen. Scootmobiel Plezier voorziet in accu’s voor elk type scootmobiel. Hierbij zijn onder andere de technische eisen en uw gebruik van belang om tot de juiste keuze te komen.

Welke accu voor scootmobiel?

Wij helpen u bij accu’s scootmobiel kopen in Tilburg met de volgende tips:

  • De buitenmaat van de accu dient te passen in de accubak van uw scootmobiel
  • Hoe groter het Ah-getal, hoe groter de afstand die u kunt rijden
  • Koop een passende acculader afgestemd op uw accu
  • Kies voor een GEL accu bij intensief gebruik van uw scootmobiel
  • Zorg dat u uw accu altijd goed oplaadt voor optimaal rijplezier.

Of een GEL accu in uw geval de beste keuze is, hangt af van uw gebruik. Dit type accu is duurder in aanschaf. Voorkom dat u onnodig veel geld uitgeeft aan een accu en vraag ons om advies. Samen komen we tot de beste aankoop voor uw situatie. Neemt u hiervoor even contact met ons op?

Lithium accu’s

Lithium accu’s worden steeds populairder om te gebruiken voor scootmobielen. Deze accu’s zijn lichter en compacter dan traditionele loodaccu’s, waardoor scootmobielen met lithium accu’s over het algemeen lichter en gemakkelijker te hanteren zijn. Bovendien hebben lithium accu’s een hogere energiedichtheid en een lager zelfontladingspercentage dan loodaccu’s, waardoor ze een langere levensduur hebben en minder onderhoud vereisen. Het gebruik van lithium accu’s kan dus een goede optie zijn als u op zoek bent naar een lichtere en duurzamere energiebron voor uw scootmobiel.

Accu met afwijkende maten voor scootmobiel

Ook voor accu’s met een afwijkende maat kunt u bij ons terecht. Deze bieden wij aan van het Europese merk Move en het Amerikaanse merk MK. Is het u niet bekend of bij uw scootmobiel sprake is van een afwijkende maat? Maak in dat geval gebruik van onze keuzehulp en laat ons weten welk merk en type scootmobiel u heeft, hoeveel kilometers u denkt te rijden en hoe vaak u eropuit gaat. Wij komen dan met een persoonlijk advies waardoor u met de juiste kennis accu’s voor uw scootmobiel gaat kopen in Tilburg.

Scootmobiel Plezier biedt alles voor een onbezorgde rit met uw scootmobiel. Van accu’s tot accessoires en gratis bezorging vanaf € 50.