Scootmobiel huren in Utrecht

Heeft u tijdelijk een scootmobiel nodig en wilt u hiervoor een scootmobiel huren in Utrecht? Scootmobiel Plezier verhuurt scootmobielen voor korte en langere periodes. Hierbij heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een opvouwbare scootmobiel of een vaste scootmobiel. Een opvouwbare scootmobiel is handzamer en daardoor geschikt om mee te nemen op vakantie. Demontabel en voorzien van een draaibare stoel, neemt u dit vervoermiddel moeiteloos mee in het vliegtuig. Benieuwd naar onze actuele voorraad en de mogelijkheden voor de verhuur van scootmobielen? Kom met ons in contact voor hulp en advies.

Welk scootmobiel moet ik huren?

Wat in uw situatie de meest geschikte scootmobiel is, hangt af van een aantal factoren. Wilt u de scootmobiel gebruiken voor langere afstanden, dan is een vaste, robuuste scootmobiel zeer geschikt. Met de hoge actieradius van dit type scootmobiel is het zelfs mogelijk om er samen met uw partner op uit te gaan. Dit type leent zich namelijk uitstekend om naast te fietsen. Voor kortere afstanden en een goede wendbaarheid is een opvouwbare scootmobiel huren in Utrecht een betere optie. Wat in uw geval de beste keuze is, brengen we graag met u in kaart.

Wat kost een scootmobiel huren in Utrecht

Scootmobiel Plezier wil het huren van een scootmobiel voor iedereen beschikbaar stellen en hanteert daarom betaalbare prijzen. De prijzen voor de huur van een scootmobiel zijn bij ons als volgt:

  • Huur per week € 75,-
  • Huur per maand € 175,-
  • Bezorgkosten: gratis tot 20 kilometer vanaf Giessenburg. Daarbuiten: € 1,- per km.
  • Kosten voor een WA-verzekering: circa € 2,- per week.

Voordat u een scootmobiel bij ons huurt, vragen wij u om een bedrag van 300 euro borg. Is de huurperiode voorbij, dan wordt het huurbedrag van de scootmobiel direct met de huur verrekend en ontvangt u het restant natuurlijk van ons terug. Nu een scootmobiel huren? Neem dan meteen contact met ons op!