Vaste scootmobiel kopen in Rotterdam

Bij uw zoektocht naar een vaste scootmobiel komt u op onze website snelle scootmobielen, maar ook compacte scootmobielen tegen. Wilt u een vaste scootmobiel kopen in Rotterdam dan biedt Scootmobiel Plezier uitkomst. Ons assortiment bestaat uit scootmobielen, accessoires en accu’s zodat niets u in de weg staat om een lange rit in de frisse buitenlucht te maken.

Snelle scootmobielen kopen

Voor langere ritten, of wanneer u te kampen heeft met pijnklachten, is het verstandig om een snelle scootmobiel te kopen. In deze klasse vindt u namelijk scootmobielen die beter geveerd zijn en daardoor meer comfort bieden. Neem ook eens een kijkje bij onze occasions en kies voor een jong gebruikte versie. Deze is bij ons altijd in goede staat en door onze vakmensen aan een grondige inspectie onderworpen.

Compacte scootmobielen

Eenmaal in uw bezit, wilt u uw vervoermiddel op eigen terrein veilig wegzetten. Met de vaste, compacte scootmobielen die wij bieden, is dat zeker mogelijk. Maak uw keuze uit een compacte scootmobiel van onder meer de merken Primo en Excel en kies uw favoriete kleur en uitvoering. Wij  bezorgen uw aanwinst helemaal gratis bij u aan huis!

Onderdelen voor vaste scootmobiel

Ook onderdelen voor vaste scootmobielen kopen in Rotterdam gaat bij ons gewoon online. Denk hierbij aan scootmobielhoezen, reservesleutels, een lader en buitenbanden. Heeft u al een vaste scootmobiel in uw bezit en bestelt u bij ons een aantal accessoires? Bij een besteding vanaf € 50 is de verzending van de onderdelen helemaal gratis.

Wij staan voor u klaar met advies en hulp bij het maken van de juiste keuze. Alles om ervoor te zorgen dat u met een veilig gevoel en met plezier de weg op gaat. Kom met ons in contact als u vragen heeft of een vaste scootmobiel wilt kopen in Rotterdam.