Solo Elegance scootmobiel

Solo Elegance scootmobiel

Solo Elegance scootmobiel

Dit is de scootmobiel waar luxe, rij comfort en uitstraling bij elkaar komen! De Solo Elegance scootmobiel is uitgerust met het gepatenteerde INDEGO torsie veersysteem. Deze rubber vering vangt elke oneffenheid in de weg op. En dat is nog niet alles, in de stoelmast is een gasveer geïnstalleerd waardoor dit het veercomfort aanzienlijk vergroot. De Solo 4 is geschikt voor mensen met pijn/rug klachten. De stuurinrichting is kogel gelagerd waardoor deze 4 wieler zo ligt als een 3 wieler stuurt. Ook de draaicirkel is kort.

Beleving en comfort

Met de Solo Elegance scootmobiel mag u gezien worden! Deze Solo Elegance is uitgevoerd in een prachtige champagne kleur, verchroomde spiegels en Vespa windscherm. De stoel is chique met een cognac bruine bekleding. De scootmobiel heeft een snelheid van 18-19 kilometer per uur en is uitgerust met cruise control voor de ultieme rij ervaring. Met de grote accu’s rijdt u zo’n 60 kilometer. De Solo scootmobiel heeft een noodstop, remt af in de bochten en heeft duidelijke LED verlichting. De Solo Elegance is niet alleen luxe en mooi maar ook heel veilig!

Tot slot

Bent u op zoek naar de ultieme rij ervaring op de scootmobiel? Dan zal deze in Nederland gebouwde kwaliteit scootmobiel aan uw wensen en behoeften voldoen!
Een proefrit maken? Dat hoort naar ons idee bij het maken van de juiste keus. Komt u gerust langs of bel 0184-654927 voor de mogelijkheden.
Life Mobility Solo 4 Elegance voorzijdeLife Mobility Solo 4 Elegance voorwielLife Mobility Solo 4 Elegance voorkant

Life Mobility Solo 4 Elegance displayLife Mobility Solo 4 Elegance achterwiel

1 antwoord
  1. Maartje Bannet
    Maartje Bannet zegt:

    Als ervaren Solo rijdster, viel mijn oog op een afbeelding van de Solo Elegance. Heel mooi om te zien, sportief en een geweldige uitvoering. Samen met mijn man op een zaterdag richting Giessenburg, we waren toch wel heel nieuwsgierig geworden. Bij aankomst stond hij al te glimmen in vol oornaat. Na de koffie toch maar even proefrijden, ja en dan ben je verkocht. Wat een voortreffelijke scootmobiel, rijd fantastisch, geweldige stoel en alles op elkaar afgestemd wat de kleuren betreft. Ja het is niet de goedkoopste scootmobiel maar wel een van de beste. Na nog een bak koffie en een fijn gesprek hebben wij de knoop door gehakt en waren wij de trotse bezitter van de nieuwe Solo Elegance. Wij kunnen na wat tourtjes hem echt aanbevelen, het is echt een perfecte scootmobiel. Vering en rij eigenschappen werkelijk grote klasse. Mocht u op zoek zijn naar een prettige zaak om hem ook eens te proberen, in Giessenburg ben je oo het juiste adres.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *