Tweedehands Solo TS120 scootmobiel kopen?

Heeft u als scootmobiel rijder al kennis gemaakt met de uitstekende rij eigenschappen van de Solo scootmobiel? Of bent u opzoek naar een Solo scootmobiel voor kennis of familielid? U bent bij ons aan het juiste adres!

Scootmobiel Plezier heeft al ruim 12 jaar ervaring met deze scootmobielen. Wij zijn ervan overtuigd dat de Solo scootmobiel voor velen de beste scootmobiel is vanwege zijn veiligheidsvoorzieningen, goede rij eigenschappen en vele mogelijkheden tot personaliseren van de bediening en de scootmobiel zelf.
Wat voor mensen rij-comfort betekend is voor velen verschillend. Het meest gehoorde is vering van de scootmobiel. De Solo (voorheen TS120) scootmobielen zijn allen uitgerust met het gepatenteerde INDEGO torsie veer systeem. Dit veersysteem is gebaseerd op rubberblokken. Door de gedegen vakkennis en ervaring van onze medewerkers zijn wij in staat deze vering aan te passen naar specifieke wensen van de gebruiker. Naar onze mening is de Solo de best geveerde scootmobiel verkrijgbaar op de markt!
Door de lichte besturing is het zelfs mogelijk om met 1 hand te sturen en de scootmobiel te bedienen. Via de software kunnen wij verschillende parameters en functies personaliseren.
In onze werkplaats voeren wij onderhoud uit aan de Solo en hebben wij de mogelijkheid om bijzondere aanpassingen te realiseren.

Een tweedehands Solo TS120 scootmobiel heeft een volledige servicebeurt gehad en technische defecte/versleten onderdelen worden vervangen. Wat betreft de accu’s worden deze eerst getest door ons en als nodig vervangen door nieuwe accu’s. Wij verkopen een tweedehands Solo TS120 scootmobiel met 3 maand garantie.

Ons assortiment bestaat uit demonstratie modellen, jong occasions en tweedehands Solo scootmobielen met elk in een eigen prijsklasse afhankelijk van het bouwjaar, de gereden kilometers, technische staat en type accu’s.

Wij nodigen u uit om langs komen in onze showroom in Giessenburg (Gorinchem) of Amersfoort voor een testrit op een van onze Solo scootmobielen. Het is niet nodig om een afspraak te maken. U mag uw bezoek natuurlijk aankondigen en alvast een oriënterend gesprek voeren, U belt dan met 0184-654927 of u vult ons contact formulier in.

Mail ons