Scootmobiel huren

Een scootmobiel huren voor een bepaalde periode? Dat doet u bij Scootmobiel Plezier. Wij verhuren deze handzame vervoermiddelen per week en per maand, al naar gelang uw behoefte aan een scootmobiel. Onze klanten doen om uiteenlopende redenen een beroep op ons voor het huren van een comfortabele scootmobiel. Dit kan zijn voor een vakantie, waarbij een opvouwbare scootmobiel handzamer is om mee te nemen, maar we voorzien ook patiënten, die net uit het ziekenhuis zijn ontslagen, van een passende scootmobiel.

Vaste en opvouwbare scootmobielen huren

Wanneer u een vaste scootmobiel wilt huren heeft u bij ons de keuze uit scootmobielen met 3 of 4 wielen. Ook de opvouwbare scootmobielen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Heeft u een specifieke scootmobiel op het oog die u wilt huren, dan horen we dat graag.

Welke scootmobiel huren?

Twijfelt u aan de juiste keuze voor uw situatie, dan staan wij voor u klaar met persoonlijk advies. We leggen u graag de verschillen tussen onze huurscootmobielen uit, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Voor de prijs hoeft u het overigens niet te laten. Het huren van een scootmobiel bij Scootmobiel Plezier kost u voor een week slechts 75 euro. Wilt u de scootmobiel een hele maand huren, dan bedraagt de prijs hiervoor 225 euro.

Bezorgkosten bij scootmobiel huren

Wij zijn u graag van dienst met het bezorgen van de scootmobiel bij u thuis. Dit doen we gratis binnen een straal van 20 kilometer vanaf Giessenburg. Woont u verder weg, dan rekenen we per extra kilometer 1 euro. Bij aanvang van de door u gewenste huurperiode vragen wij u om een borg van 300 euro. Na afloop van de huurperiode verrekenen we het huurbedrag met de borg en ontvangt u het restant van ons retour.

Pride GoGo 4 Elite Traveler

Huur opvouwbare scootmobiel Pride

Snelheid: 6 km/u
Actieradius: 12 km

Demontabel en draaibare stoel
(mag mee in het vliegtuig)

Huur scootmobiel Solo

Snelheid: 18 km/u
Actieradius: 45 km

Geschikt voor lange afstanden
Fijne snelheid (ideaal om naast te fietsen)

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.