Solo 4 scootmobiel

Ons assortiment

Een scootmobiel kopen geeft veel mensen de vrijheid om te gaan en te staan. De behoefte van de gebruikers kan sterk uit een lopen is onze ervaring. Het grootste deel van onze klanten houdt ervan om op een comfortabele scootmobiel lange ritten te maken. Anderen gebruiken het liefst hun makkelijk te manoeuvreren 3 wiel scootmobiel voor de dagelijkse boodschappen. De laatste zijn mensen die een makkelijk opvouwbare scootmobiel kopen die zij mee kunnen nemen in de auto om zo te genieten van een dagje dierenpark of deze meenemen op vakantie. In ons assortiment vindt u diverse merken en vele verschillende modellen scootmobielen in verschillende prijsklasse.

Wij zijn dealer van alle gerenommeerde merken:

 • Life & Mobility
 • Pride
 • Handicare
 • Sterling
 • Excel
 • Kymco
 • Drive
 • Shoprider

Tweedehands scootmobiel

Bij ons kiest u de scootmobiel die het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een tweedehands opvouwbare scootmobiel of een vaste scootmobiel. In deze categorie vindt u bijvoorbeeld jong gebruikte scootmobielen. Deze scootmobielen zijn van een recent bouwjaar en zijn vaak niet van nieuw te onderscheiden. Schaft u bij ons een zo goed als nieuwe scootmobiel aan dan betekend het dat dit exemplaar heel weinig kilometers heeft gereden en ook nagenoeg onbeschadigd is. Onze gebruikt scootmobielen verkeren in zeer nette staat. Voor wij deze scootmobielen aanbieden op marktplaats, onze showroom en de website krijgen deze scootmobielen een servicebeurt en worden defecte/versleten onderdelen vervangen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de nieuwe eigenaar van de scootmobiel nog jaren met veel plezier zal rijden!

Belangrijke tips en vragen

Het kiezen van de juiste scootmobiel is essentieel en kan teleurstelling voorkomen. Wij vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring te delen met (toekomstige) gebruikers. Hier leest u een aantal belangrijke tips en vragen die u mee kunt nemen in het kiezen van de juiste scootmobiel.

 • De eerste en belangrijkste vraag is waar ga ik de scootmobiel voor gebruiken?
 • Hoeveel afstand (actieradius) en welke maximale snelheid moet de scootmobiel kunnen halen.
 • Zijn er bepaalde technische specificaties waaraan de scootmobiel moet voldoen? Denk hierbij aan lengte, breedte, draaicirkel en maximaal gebruikers gewicht.
 • Kies ik voor een wendbare 3 wiel scootmobiel, ideaal om in krappe ruimtes te manoeuvreren en meer beenruimte. Of een 4 wieler met betere wegligging en een modern uiterlijk?
 • Waar ga ik de scootmobiel stallen?
 • Kan ik mijn opvouwbare scootmobiel zelf in de auto laden?

Scootmobiel verzekering

Ook voor een scootmobiel verzekering bent u bij ons aan het juiste adres. Scootmobiel verzekeringen sluiten wij af bij Klaverblad of Uni garant. Een WA of WA casco verzekering kunt bij ons ter plekke afsluiten of telefonisch. Belangrijk voor ons om te weten als u ons opbelt is het merk, type, bouwjaar en het serienummer. Wij monteren meteen de verzekeringsplaat of u krijgt deze in de vorm van een sticker thuis gestuurd.

Scootmobiel huren

Heeft u tijdelijk een scootmobiel nodig? Een scootmobiel huren kan bij ons voor lange en korte periodes. Wij verhuren opvouwbare scootmobielen welke mee mogen in het vliegtuig. Vaste scootmobielen verhuren wij in 3 en 4 wiel uitvoeringen ideaal voor na een zware operatie. De mogelijkheid om een scootmobiel te huren is een ideale oplossing om er achter te komen of een scootmobiel voor u een mobiliteit oplossing is.
Bekijk onze mogelijkheden voor het huren van een scootmobiel.

Scootmobiel onderdelen

Heeft u een kapotte of een defect aan uw scootmobiel dan bent u voor onderdelen bij ons aan het juiste adres. Inmiddels hebben wij ruim 12 jaar ervaring in het repareren, onderhouden van scootmobielen en het leveren van de juiste onderdelen. Uiteraard kunnen wij uw scootmobiel repareren maar mocht u het zelf willen doen kan dat natuurlijk ook. Helemaal als u zelf een werkplaats heeft, de nodige technische kennis en voldoende tijd. Veel onderdelen hebben wij in eigen voorraad zodat wij u kunnen snel bedienen. Mocht het zo zijn dat u een onderdeel nodig heeft dat wij niet in huis hebben kunnen onze leveranciers snel handelen en is de levertijd slechts een aantal dagen.
Bekijk ons onderdelen overzicht.

Life & Mobility scootmobielen:

Invacare scootmobielen:

Pride scootmobielen:

Van Os / Excel / Travelux scootmobielen: