luchtbanden opvouwbare scootmobiel

Is uw opvouwbare scootmobiel geschikt voor luchtbanden?

Nieuw in ons assortiment!

We zijn altijd op zoek naar vernieuwende onderdelen en handige accessoires voor de scootmobiel. Soms lopen we er tegen aan of krijgen we een gerichte vraag van een klant. In het geval van de luchtbanden voor een opvouwbare scootmobiel was dit een vraag die ons al vaker gesteld was. De luchtbanden op een opvouwbare scootmobiel zorgen er voor dat u minder schokkerig rijdt op bijvoorbeeld een klinkerweggetje. Met als gevolg comfortabeler rijden in vergelijking met massieve wielen.

We zijn aan het zoeken en speuren geslagen en hebben uiteindelijk een kant en klare oplossing gecreëerd waar we best trots op zijn! Het zelf kunnen monteren van de luchtbanden was naast een betaalbare prijs ook een belangrijke eis. We bieden de set zo aan dat u alleen maar de wielen hoeft te vervangen. Geen gedoe met buiten- en binnenbanden op een velg monteren of een gaatje boren voor het ventiel. Deze luchtbanden zijn geschikt voor een aantal opvouwbare scootmobielen.
Deze opvouwbare scootmobielen zijn geschikt voor de volgende scootmobielen:
– Pride ELite Traveler 4 plus
– Avantgarde 4 Plus
– Beaufort 5

De montage kunt u eenvoudig zelf uitvoeren door onze online handleiding te volgen. We leggen stapsgewijs uit hoe u de luchtbanden onder uw scootmobiel monteert.
Bij een bestelling in de webshop kunt u bij montage opties kiezen voor montage in één onze werkplaatsen in Amersfoort of Giessenburg. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

2 antwoorden
 1. F.Kahlman
  F.Kahlman zegt:

  Mijn vrouw heeft een Avantgarde scootmobiel met drie wielen, wij willen deze vervangen door wieltjes met luchtbanden, kan dat op de scootmobiel enzo ja wat zou dat gaan kosten

  Beantwoorden
  • Ruurd
   Ruurd zegt:

   Hallo, Bedankt voor uw reactie/vraag. Afhankelijk van welk type Avantgarde 3 u heeft is het plaatsen van luchtbanden onder deze scootmobiel mogelijk. Belangrijk is de maat van de achterband 3×9 inch is, dit staat op de band vermeld. De prijs is €160.- incl. plaatsen in één van onze showrooms. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *