Nieuwe website

Nieuwe website

Scootmobiel Plezier introduceert een nieuwe website. Middels deze nieuwe website hopen wij u een nog meer actueel beeld te geven van scootmobielen, accessoires en nog veel meer. Tevens is de informatie nog meer uitgebreid. Wij hopen met deze website u veel leesplezier te geven.

Deze website is zowel onder https://www.scootmobielplezier.nl/ alsmede onder www.scootmobiel-plezier.nl te vinden.

Naast meer informatie over scootmobielen proberen wij u middels foto’s en andere afbeeldingen een goede indruk te geven van de producten die u bij Scootmobiel Plezier kunt aanschaffen. Hierbij gaat het dus niet alleen om scootmobielen, maar ook om accessoires en overige producten die min of meer met een scootmobiel te maken hebben.

Ook zijn er toekomstplannen om deze website later uit te breiden met een webshop. In deze webshop zullen producten aangeboden worden die per post verstuurd kunnen worden. Denk hierbij onder andere aan schootkleden, tassen, verzekeringen en nog veel meer. Dit aanbod is nu nog niet op de website te vinden, maar wij hopen dit toch op termijn aan te kunnen bieden.

Mocht u op- of aanmerkingen hebben op deze website, laat het ons dan gerust weten. Wij staan open voor uw kritiek, ongeacht of dit nu positief of negatief is.

Scootmobiel Plezier wenst u veel leesplezier toe !

Het team van Scootmobiel Plezier


{backbutton}

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *