scootmobiel met 3 wielen

Scootmobiel met 3 wielen

De krachtige MOVE MPX-serie

informatie scootmobiel

Gratis scootmobiel handboek!

De informatie in dit boek is een handig hulpmiddel wanneer u een scootmobiel gaat kopen of betrokken bent bij de aanschaf ervan. We hebben het met grote zorg geschreven, alle aspecten en afwegingen beschreven.  We vinden het leuk als u een reactie/review achterlaat onderaan deze pagina.

Download ons Scootmobiel informatie boek

Gratis boekje met alle tips en informatie voor de aanschaf van de juiste scootmobiel!

Zichtbaarheid voor scootmobielen

Reflectie producten van SeeMe

seeme-scootmobielen

Zichtbaarheid voor scootmobielen

Zo! lang op gewacht maar daar zijn ze! De te gekke producten van SeeMe. Met de hoofdsteunhoes, rugreflectie en zittinghoes heeft u in een handomdraai een super veilige en zichtbare scootmobiel. Als u nu koopt maakt u ook nog kans op een dagje uit met zakgeld! U kiest tussen rugreflectie + hoofdsteunhoes of de zittinghoes + afdekmandje of je koop ze gewoon allebei!

seeme-reflector-zittng-en-hoofdsteunseeme-zitting-beschermer

luchtbanden opvouwbare scootmobiel

Is uw opvouwbare scootmobiel geschikt voor luchtbanden?

Nieuw in ons assortiment!

We zijn altijd op zoek naar vernieuwende onderdelen en handige accessoires voor de scootmobiel. Soms lopen we er tegen aan of krijgen we een gerichte vraag van een klant. In het geval van de luchtbanden voor een opvouwbare scootmobiel was dit een vraag die ons al vaker gesteld was. De luchtbanden op een opvouwbare scootmobiel zorgen er voor dat u minder schokkerig rijdt op bijvoorbeeld een klinkerweggetje. Met als gevolg comfortabeler rijden in vergelijking met massieve wielen.

We zijn aan het zoeken en speuren geslagen en hebben uiteindelijk een kant en klare oplossing gecreëerd waar we best trots op zijn! Het zelf kunnen monteren van de luchtbanden was naast een betaalbare prijs ook een belangrijke eis. We bieden de set zo aan dat u alleen maar de wielen hoeft te vervangen. Geen gedoe met buiten- en binnenbanden op een velg monteren of een gaatje boren voor het ventiel. Deze luchtbanden zijn geschikt voor een aantal opvouwbare scootmobielen.
Deze opvouwbare scootmobielen zijn geschikt voor de volgende scootmobielen:
– Pride ELite Traveler 4 plus
– Avantgarde 4 Plus
– Beaufort 5

De montage kunt u eenvoudig zelf uitvoeren door onze online handleiding te volgen. We leggen stapsgewijs uit hoe u de luchtbanden onder uw scootmobiel monteert.
Bij een bestelling in de webshop kunt u bij montage opties kiezen voor montage in één onze werkplaatsen in Amersfoort of Giessenburg. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

hondenmand scootmobiel

Hondenmand op de scootmobiel

Altijd leuk! Een bijzondere aanpassing maken op een scootmobiel. In dit geval voor mevrouw Brussé of eigenlijk nog meer voor haar geliefde 4 voeter! Na jaren op een scootmobiel van de gemeente te hebben gehobbeld werd het tijd voor echte scootmobiel vond mevrouw. Al snel kwam ze in contact met ons bedrijf en we maakten een afspraak voor een proefrit op de wel bekende Solo 3 scootmobiel van Life & Mobility. Na een geslaagde testrit en het bespreken van specifieke wensen zoals het type vering, accu capaciteit, hoek van de stoel en de aanpassing voor de hondenmand ontstond er een duidelijk beeld van het totale kostenplaatje. Wel zo handig om dat van te voren duidelijk te hebben. Om de kosten van de aanpassing laag te houden heeft onze monteur er voor gekozen om een gedeelte van de oude aanpassing te behouden en alleen de adapter voor op de scootmobiel te maken.  Voordat we de Solo zijn gaan bezorgen hebben we samen met mevrouw bij ons in de werkplaats alle andere specificaties gerealiseerd. Zo hebben we een mix van twee verschillende type veringen gemaakt en de hoek van de stoel aangepast. Na levering hebben we de hoogte van de hondenmand nog wat aangepast zodat alles nu helemaal voor elkaar is!

Inmiddels hebben we vernomen dat de eerste kilometers al een feit zijn!

scootmobiel route

Scootmobiel route vanuit Arkel

Scootmobiel Routebeschrijving Arkel

Inmiddels heeft Scootmobiel Plezier ruim heel wat jaren ervaring opgedaan in de verkoop, onderhoud en reparatie van scootmobielen. Door de jaren heen hebben we een grote klanten kring opgebouwd met een grote diversiteit aan gebruikers. Een heel aantal van onze klanten zijn ‘intensieve rijders’ dat betekend zij dagelijks de scootmobiel gebruiken voor korte en langere afstanden. Onlangs kwam Cees langs voor een bakkie koffie om daarna zijn rit weer te vervolgen. Ik vroeg hem waar hij zoal rijdt met zijn scootmobiel. Of hij vaste routes rijdt en of hij favoriete plekjes heeft waar hij dan naartoe rijdt met Solo scootmobiel. Al pratend kwamen we op het idee om een route vast te gaan leggen zodat ook andere scootmobiel rijders deze route kunnen gaan rijden. Dit idee hebben we snel opgepikt en een week later kwam Cees al met een aantal A-4tjes met routes erop en wij hebben het verder uitgewerkt! Het resultaat is erg leuk geworden al zeg ik het zelf! De route voert u o.a. langs de Merwede, uitgestrekte weilanden en slootjes. Even heerlijk uitwaaien en genieten van het weer! De totale afstand is 35 kilometer. De link hierboven opent de route beschrijving. U kunt de route uitprinten of openen op uw telefoon. Veel rij-plezier!

Solo Elegance scootmobiel

Solo Elegance scootmobiel

Solo Elegance scootmobiel

Dit is de scootmobiel waar luxe, rij comfort en uitstraling bij elkaar komen! De Solo Elegance scootmobiel is uitgerust met het gepatenteerde INDEGO torsie veersysteem. Deze rubber vering vangt elke oneffenheid in de weg op. En dat is nog niet alles, in de stoelmast is een gasveer geïnstalleerd waardoor dit het veercomfort aanzienlijk vergroot. De Solo 4 is geschikt voor mensen met pijn/rug klachten. De stuurinrichting is kogel gelagerd waardoor deze 4 wieler zo ligt als een 3 wieler stuurt. Ook de draaicirkel is kort.

Beleving en comfort

Met de Solo Elegance scootmobiel mag u gezien worden! Deze Solo Elegance is uitgevoerd in een prachtige champagne kleur, verchroomde spiegels en Vespa windscherm. De stoel is chique met een cognac bruine bekleding. De scootmobiel heeft een snelheid van 18-19 kilometer per uur en is uitgerust met cruise control voor de ultieme rij ervaring. Met de grote accu’s rijdt u zo’n 60 kilometer. De Solo scootmobiel heeft een noodstop, remt af in de bochten en heeft duidelijke LED verlichting. De Solo Elegance is niet alleen luxe en mooi maar ook heel veilig!

Tot slot

Bent u op zoek naar de ultieme rij ervaring op de scootmobiel? Dan zal deze in Nederland gebouwde kwaliteit scootmobiel aan uw wensen en behoeften voldoen!
Een proefrit maken? Dat hoort naar ons idee bij het maken van de juiste keus. Komt u gerust langs of bel 0184-654927 voor de mogelijkheden.
Life Mobility Solo 4 Elegance voorzijdeLife Mobility Solo 4 Elegance voorwielLife Mobility Solo 4 Elegance voorkant

Life Mobility Solo 4 Elegance displayLife Mobility Solo 4 Elegance achterwiel